Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ добликат

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключ добликат

Някои може ли да ми каже къде във Варна мога да си направя ключ добликат с чип ?
    ALFA ROMEO 145 1.4 T.SPARK 16V `00

ако има бриколаж , вътре имат ключарско ателие. там е наи евтино 70лв. успех
    НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

А може ли да се оправи разбита ключалка по ключ? И къде?
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 90 hp 1996

Comment

Първоначално публикувано от Bakalov
        сменя се патрона и се пренарежда по ключа

патрон - 10лв при италианеца
        пренареждане 15лв на Химическия факулет

и внимавай че ляв и десен са различни патроните и си е....
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          Първоначално публикувано от Bakalov
          сменя се патрона и се пренарежда по ключа

патрон - 10лв при италианеца
          пренареждане 15лв на Химическия факулет

и внимавай че ляв и десен са различни патроните и си е....
          А бре Вале човека е от Смолян аз ако бях за една ключалка никога няма да дойда до София
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Mury е прав...

Ако има в Пловдив, би било добре.

Мислех си, ако изпратя на някой от Вас ключа... (и пари)
            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 90 hp 1996

Comment

като се е отворила темата, да споделя при мен каква е шитнята. С червения ключ само се пали, за врати, багажник и капачка на резервоар не става. А с кафевия се отключват горе-споменатите неща, ама не може да се пали с него. Дали е разумна инвестиция да ги подкарам тея неща да се натамъняват?
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                като се е отворила темата, да споделя при мен каква е шитнята. С червения ключ само се пали, за врати, багажник и капачка на резервоар не става. А с кафевия се отключват горе-споменатите неща, ама не може да се пали с него. Дали е разумна инвестиция да ги подкарам тея неща да се натамъняват?
                ами незнам при теб как е но моита си прави всичко с червения ключ, а кафевия е само са да се убочава друг ключ и не е препоръчително да се пали с него защото всеки път се презаписва сам върху себе си и може да се бъгне. е те тва е
                НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Здравейте пичове,

Аз така и не успях да науча, къде мога да си направя ключ дубликат за моята Алфа в София. Сори за въпроса, но не успях да намеря инфо във форума. В момента имам само един червен ключ аз.

Благодаря предварително!
                  ALFA 145 1.4 TS - ex
                  ALFA 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
                    Първоначално публикувано от Pinky
                    ами незнам при теб как е но моита си прави всичко с червения ключ, а кафевия е само са да се убочава друг ключ и не е препоръчително да се пали с него защото всеки път се презаписва сам върху себе си и може да се бъгне. е те тва е
                    то е ясно как е по принцип.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Working...
                    X