Някои може ли да ми каже къде във Варна мога да си направя ключ добликат с чип ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ключ добликат
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BakalovА може ли да се оправи разбита ключалка по ключ? И къде?
патрон - 10лв при италианеца
пренареждане 15лв на Химическия факулет
и внимавай че ляв и десен са различни патроните и си е....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от BakalovА може ли да се оправи разбита ключалка по ключ? И къде?
патрон - 10лв при италианеца
пренареждане 15лв на Химическия факулет
и внимавай че ляв и десен са различни патроните и си е....аз ако бях за една ключалка никога няма да дойда до София
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
като се е отворила темата, да споделя при мен каква е шитнята. С червения ключ само се пали, за врати, багажник и капачка на резервоар не става. А с кафевия се отключват горе-споменатите неща, ама не може да се пали с него. Дали е разумна инвестиция да ги подкарам тея неща да се натамъняват?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinkyкато се е отворила темата, да споделя при мен каква е шитнята. С червения ключ само се пали, за врати, багажник и капачка на резервоар не става. А с кафевия се отключват горе-споменатите неща, ама не може да се пали с него. Дали е разумна инвестиция да ги подкарам тея неща да се натамъняват?НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6
Comment
-
Здравейте пичове,
Аз така и не успях да науча, къде мога да си направя ключ дубликат за моята Алфа в София. Сори за въпроса, но не успях да намеря инфо във форума. В момента имам само един червен ключ аз.
Благодаря предварително!ALFA 145 1.4 TS - ex
ALFA 156 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от vamfanПървоначално публикувано от Pinkyкато се е отворила темата, да споделя при мен каква е шитнята. С червения ключ само се пали, за врати, багажник и капачка на резервоар не става. А с кафевия се отключват горе-споменатите неща, ама не може да се пали с него. Дали е разумна инвестиция да ги подкарам тея неща да се натамъняват?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment